Just a little something to give everyone's brain a kick
start!!
This puzzle is called Lateral Thinking. 
Think like a wizard . . .
man
Q1.---------
board 
Ans. = man overboard
Okay, let's see if you've got the hang of it.
stand
Q2.    ---------------
i
Ans. = I understand
OK . . .
Got the drift ?
Let's try a few now and see
how you fare ?
Q3.    /r/e/a/d/i/n/g/
Ans. = reading between the lines
Q4.
 r
road
a    
d 
Ans. = cross road
Not having a good day now, are you ?
Redeem yourself.
Q5.  cycle
     cycle
     cycle
Ans. = tricycle
Not easy to figure out hey!
0
Q6.---------
 M.D.
  Ph.D.
Ans. = two degrees below zero
C'mon give it a little thought! !
knee
Q7.------------
light
Ans. = neon light
U can prove u r smart by getting this one.
ground
Q8.---------------------------------
feet feet feet feet feet feet
Ans. = six feet underground
Oh no, not again ! !
Q9.    he's X  himself
Ans. = he's by himself
Now u messing up big time.
Q10.     ecnalg
Ans. = backward glance
Not even close! !
Q11.      death ..... life
Ans. = life after death
Okay last chance ..................
Q12.     THINK
Ans. = think big ! !
And the last one is real fundoo - - -
Q13.
ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb... 
Ans. =  long time no 'C'
Bharathwaj M. S.
 
 



No comments:
Post a Comment